11 mayo 2017

Cronologia de difusió

El nostre mètode de difusió no ha sigut un pòster, sinó què hem fet una presentació sobre les desigualtats a classe (És la desigualtat: estúpid).
També un dia, vam fer grups a classe i els hi vam explicar als nostres companys de que anava l'APS i, a continuació, els hi vam fer una sèrie de preguntes per veure que en sabien sobre el tema. Els hi vam explicar el que havíem fet fins aquell moment i quins eren els nostres plans per l'APS.

Un altre tipus de difusió, ha estat el vídeo creat per les 4 companyes, parlant sobre les diferents desigualtats entre barris i els diferents estils de vida. Aquest vídeo va ser el primer ensenyat, però per al final d'aquest projecte el vídeo de difusió inclou fotografies i més muntatge sobre la nostre experiència fent aquesta APS.

Volíem fer un pòster, però per qüestió de temps no vam poder. Si haguéssim fet un, l'hauríem penjat pel barri i per totes les classes del curs. En ell es trobaria tot tipus d'informació sobre les diferents entitats que ajuden als sense sostre i el que hem fet nosaltres durant el curs amb l'APS.

Resultat d'imatges de difusión

No hay comentarios:

Publicar un comentario